Novi nadobudni radovedneži, ki si želite postati Firbcologi, se lahko prijavite z videoposnetkom. V njem se predstavite (poveste svoje ime, starost, kakšni so vaši hobiji, kam bi radi šli na teren). Povejte v nekaj stavkih tudi nekaj o sebi, o tem, kaj radi počnete, kaj se vam je zanimivega zgodilo … Izberete si lahko kar koli, saj gre le za to, da ustvarjalci oddaje vidijo, kako se znajdete pred kamero oziroma kako vam gre govorjenje in nastopanje.

Če želite biti tudi vi del oddaje Firbcologi, se le prijavite na avdicijo! Foto: SOJ RTV SLO/Borut Gale

Pomembno je, da v videu nastopate sami in da svojega nastopa ne berete. Poskusite biti čim bolj sproščeni, tako kot pravi Firbcologi. Posnetek naj bo dolg približno eno minuto.

Vaši starši/zakoniti zastopniki morajo izpolniti tudi obrazec, s katerim vam dovolijo, da se prijavite na avdicijo, hkrati pa tja zapišejo tudi kontakt, na katerem bodo dosegljivi, ko boste dobili sporočilo, da ste vabljeni k sodelovanju.

Posnetek in podpisani skenirani obrazec pošljite prek WeTransferja na e-mail: firbcologi@rtvslo.si.

V roku treh dni boste na svoj e-naslov prejeli potrditev, da so ustvarjalci oddaje Firbcologi, prejeli vaše sporočilo. Če ne dobite potrditve, potem sporočila niso prejeli.

Posnetke in obrazce bodo v uredništvu Firbcologov zbirali do vključno 20. 11. 2023.
Posnetki brez izpolnjenih obrazcev ne bodo obravnavani, tako da le glejte, da se uredijo.

V primeru dodatnih vprašanj lahko pišete na firbcologi@rtvslo.si.

Za osvežitev spomina, kakšne naloge v oddaji Firbcologi opravljajo fantje in dekleta, ste vabljeni k ogledu zadnje oddaje.

Firbcologi: O demokraciji, raziskavah in lasničarstvu

Tako, zdaj pa na delo, telefon v roke in se posnemite oziroma naj vas vaši starši, skrbniki ali kdo drug! Seveda brez nepotrebne treme, saj so Firbcologi znani po svoji sproščenosti pred kamero.

Replying to @tocabocalife930 Odlikajte na našo spletno stran (link in bio) in se prijavite do 20. novembra 2023. Čakamo vaše prijave! ?? #Firbcologi #CistHudo