Med spremljanjem premierne oddaje kviza Male sive celice na televiziji (ob sobotah dopoldne na TV SLO 1), lahko odgovarjate na vprašanja na svojem telefonu, tablici ali računalniku. Sodelovanje v kvizu Male sive celice med ponovitvami oddaje in kasneje na spletu ni mogoče.

Dostop do spletnega kviza Male sive celice doma bo mogoč samo nekaj minut pred začetkom predvajanja premierne oddaje (ob sobotah zjutraj) na spletni strani Male sive celice.
Na vstopni strani spletnega kviza vpišite svoje ime ali vzdevek ter počakate na začetek kviza.

Število mest za sodelovanje v spletni aplikaciji Igraj Male sive celice doma je omejeno.

Vsako vprašanje se bo prikazalo v trenutku, ko ga bo videl tudi tekmovalec v kvizu. Čas za odgovarjanje se izteče po 15 sekundah.

Pri spremljanju oddaje Male sive celice lahko prihaja do časovnih zamikov, ki so odvisni od posameznih televizijskih operaterjev. RTV Slovenija za časovne zamike ne odgovarja. Aplikacija Male sive celice doma vsem udeležencem omogoča enak časovni okvir za pošiljanje odgovora, ki je neodvisen od morebitnih časovnih zamikov ob predvajanju.

Pet izžrebanih udeležencev MSC DOMA prejme nagrado. Takoj po oddaji bomo na družbenih omrežjih objavili vzdevke tekmovalcev na našem uradnem Facebooku in Instagramu. Nagrajenci morate najkasneje v 3 (treh) dneh posredovati svoj domači naslov. Če se na poziv in obvestilo ne odzovete, do nje niste več upravičeni. Ena nagrada je namizna igra Male sive celice, ostale štiri podarja Urad za intelektualno lastnino.

V kvizu ne smejo sodelovati udeleženci kviza ter zaposleni na RTV Slovenija ali pogodbeni sodelavci Otroškega in mladinskega programa TV Slovenija.

Sodelovanje v kvizu Male sive celice doma ni mogoče, če spremljate program TV Slovenija preko spleta, saj v tem primeru nastaja časovni zamik, ki onemogoča hkratno spremljanje televizijske oddaje in sodelovanje v kvizu Male sive celice doma.

V primeru, da se med potekom kviza Male sive celice pojavijo tehnične težave, zanje uredništvo kviza Malih sivih celic in RTV Slovenija ne moreta prevzeti odgovornosti, saj se kviz izvaja preko zunanjega ponudnika storitve. Obstaja tudi možnost, da kviza Male sive celice doma ni mogoče izvesti do konca. Končni vrstni red, kot ga ponudi aplikacija, je za uredništvo dokončen, tudi če ne upošteva realizacije vseh vprašanj iz oddaje. V primeru, da končnega vrstnega reda sistem ne more izračunati in posredovati, uredništvo ne podeli obljubljenih nagrad, ampak se nagrade prenesejo v naslednji kviz Male sive celice doma.

S sodelovanjem sprejemate pogoje podjetja Slido. Televizija Slovenija vnesenih podatkov ne shranjuje oziroma jih po oddaji dokončno izbriše.

Preberite tudi pogoje zasebnosti.