Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Joker Out, koncert

95 min 14. 10. 2023

Skupina Joker Out je z zmago na Špil ligi nase opozorila že leta 2017. Za skladbama Kot srce, ki kri poganja in Omamljeno telo je nato prišla še vseslovenska radijska uspešnica Gola.
Delo z glasbenim producentom Žaretom Pakom je nato prineslo še eno uspešnico. Pesem Vem, da greš je bila izbrana za popevko tedna na Valu 202 in potrdila uveljavljenost zasedbe v slovenskem glasbenem prostoru, s svojo izjemno vizualno nadgradnjo pa dosegla širšo medijsko pozornost. Uspeh vseh teh skladb je pripeljal do snemanja albuma Umazane misli, ki bi moral iziti leta 2020, a se je izid zaradi epidemije nenehno odmikal. Kljub temu se je koncertna dejavnost skupine širila, naraščalo je tudi število poslušalcev. Na odrih nastopajo ob največjih izvajalcih iz Slovenije in širše regije, kot so Big Foot Mama, Siddharta, Hamo & Tribute 2 Love, S.A.R.S in drugi.
O priljubljenosti njihovega svežega in udarnega »shagadelic rock'n'rolla«, kakor svoj slog imenujejo sami, govori tudi po epidemijskem letu končno izvedeni in dvakrat razprodani koncert v ljubljanski Cvetličarni. Pred tritisočglavim občinstvom so se zasedbi pridružili tudi glasbeni gostje. Na koncertu, ki ga je posnela ekipa TV Slovenija pod režijsko taktirko Urške Žnidaršič, so nastopili še Tokac (Dan D), Nipke in Tomi M. (Siddharta).

Zasedba: Bojan Cvjetićanin – vokal, Kris Guštin – kitara, Jan Peteh – kitara, Jure Maček – bobni, Martin Jurkovič – bas.

Zadnje

Koncerti – razvedrilni program