Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Izštekanih 30, 2. del

82 min 3. 11. 2023

Kot vedno, kadar se Izštekani odpravijo iz varnega zavetja radijskega studia pred občinstvo, se bodo poigravali s številkami. K praznovanju so povabili petnajst vokalnih solistov, duetov ali predstavnikov vidnih glasbenih zasedb. Med njimi so taki, ki so se prvič izštekali že pred tremi desetletji, pa tisti, brez katerih si takega praznovanja ni moč zamisliti, in tudi taki, ki v Izštekanih sploh še niso nastopili.
Vsak bo izvedel dve skladbi. Formula je torej jasna: 15 x 2 = 30. Kako narediti izračun in koliko je še neznank, pa ostaja dobro varovana skrivnost. Rezultat bo vsekakor nadvse izštekan! Več kot petnajstčlanska glasbena zasedba Smrdel Brothers Collective se bo zbrala posebej za to priložnost. Peljala nas bo od pretanjenih, minimalističnih izštekanih trenutkov do veličastnih eksplozij, manjkala ne bodo tudi godala, trobila, pihala. Zasedbo vodi basist Peter Smrdel, za zahtevnejše aranžmaje pa bo poskrbel skladatelj Leon Firšt.
V drugem delu koncerta nastopajo: Klemen Klemen, Urša Mihevc (Fed Horses), Gregor Strasbergar (MRFY), Hamo, Severa in Gal Gjurin, Borut Marolt (Niet) in… In skrivni gost.
Gostitelj večera je glasbeni urednik Jure Longyka in Val 202.

Zadnje

Koncerti – razvedrilni program