Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Najboljši tekmovalci sezone in Big Band RTV Slovenija kličejo poletje

45 min 4. 6. 2022

Sezono Malih sivih celic zaključujemo veličastno, še bolj zabavno, glasbeno, povezovalno in obrnjeno na glavo. Voditelja tokrat nadeneta tudi čevlje tekmovalcev in se podata v labirint, Jasna pa stopi v njune.
Najboljši tekmovalci kviza in Hitrih lončkov se pomešani med sabo, kot navijači in tekmovalci hkrati, preizkusijo v napihovanju balonov, skupinski pantomimi, glasbenih ugankah, jengi in snemanju pravega glasbenega video spota. Da je vzdušje še bolj pestro pa poskrbijo tudi Big band RTV Slovenija pod taktirko Patrika Grebla in pregled najboljši ter najbolj zabavnih trenutkov sezone. Vas zanima, kako zveni Cup song v izvedbi voditeljskega tria, Big banda in tekmovalcev Hitrih lončkov in kdo je prvak tekme posameznikov v podiranju piramid, potem ne zamudite 32. oddaje.

Kviz Male sive celice preverja znanje in veščine sedmošolcev, osmošolcev in devetošolcev. Dvaintrideset tekmovalnih šol iz osmih različnih regij Slovenije se preizkusi v znanju matematike, logike, poznavanju kulturne dediščine, športa, družbe, astronomije, kemije, biologije, tehnike, gospodinjstva, zgodovine, geografije, človeškega telesa in glasbe. V posebni rubriki Hitri lončki pa svoje spretnosti preizkusijo še druge trojke osnovnošolcev od petega razreda naprej.

Odlomki

Zadnje

Male sive celice