To niso knjige, ki vam jih predlagajo učitelji, starši ali knjižničarji, temveč knjige, ki so izven okvirjev in ki jih predlagate vi oz. vaši vrstniki. Štiri naj MSC KNJIGE bomo izbrali po sistemu izločanja. Izmed več kot 60 vaših predlogov, ki ste jih že poslali, bomo kmalu predstavili 16 naj MSC knjig. Vaša pa bo izbira štirih, ki jih bomo brali med počitnicami.

Foto: TV Slovenija

Kako bo potekalo glasovanje?
Vsak teden bomo predstavili dve knjigi, ki ste jih predlagali in tista, ki bo dobila več glasov, se bo uvrstila v naslednji RING.

Sodelujete lahko na 2 načina:
1- V komentar ali v story box na Instagramu napišite izbran naslov vaše knjige.
2- svoj izbor knjige pošljete na mail msc@rtvslo.si.

Komaj čakamo tvoje mnenje!

Začnemo v soboto, 11. marca 2023 in nadaljujemo vsako soboto
Prvi dvojec knjig med katerima boste izbrali tisto, ki se bo uvrstila naprej bo že to soboto. Spodaj imate zapisani kratki vsebini vsake knjige in njuni številki, s katerimi glasujete.

1- ZRCALKA – TETRALOGIJA

ZRCALKA – TETRALOGIJA KNJIG AVTORICA: Christelle Dabos Fantazijski odklop in potep z Ofelijo v nenavadni svet, v katerem so se ljudje ustalili na številnih Lokih. Nepozabna fantazijska dogodivščina, ki je obnorela oboževalce čarovniško domišljijskega, premišljenega sveta. Založba Sanje Foto: TV Slovenija

2 - NOČNI CIRKUS

NOČNI CIRKUS AVTORICA: ERIN MORGENSTERN Ta cirkus je odprt le ponoči. Črno beli šotori te zapeljejo in popeljejo v svet osupljivih stvari. Spremljamo tudi dvoboj mladih čarovnikov, kjer bo na koncu ostal prostor le za enega. A kaj ko vmes pride še zaljubljenost med njima … Založba Vintage Foto: TV Slovenija

Vse, ki boste MSC KNJIGE prebrali čez poletje, bomo nagradili!