Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Krompir

39 min 5. 10. 2024

Gaja in Klemen po dolgih počitnicah spet vabita v svojo družbo. In kadar se znajdemo v novi družbi, se včasih počutimo morda malo negotovo. O tem, kako poskrbeti za prijetno razpoloženje in odnose v razredu, sta se pogovarjala z učiteljico Nino Jelen iz OŠ Ivana Skvarče iz Zagorja ob Savi ter njenimi lanskimi petošolci, ki so ju sprejeli v svojo družbo naj mulk in naj mulcev.
5. oktober je svetovni dan učiteljev in Slavko Jerič, nov sodelavec Krompirja, ki zna izbrskati najbolj zanimive številke, je poiskal zanimive podatke, povezane z učenci, učitelji in šolami.
V tokratnem Krompirju so se tudi pošteno razmigali. S Tjašo Rojko iz raziskovalne ekipe SLOfit sta se Gaja in Klemen skupaj z drugimi sodelujočimi preizkusila v gibalnem izzivu, s katerim urimo koordinacijo, ki jo pogosto potrebujemo v vsakdanjem življenju.
V sodelovanju z Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano pa predstavljamo sestavine Tradicionalnega slovenskega zajtrka. Na terenu smo obiskali Lučko in njeno babico Vilmo s kmetije Urška. Skupaj sta spekli slasten domač kruh.
Za piko na i so se na Krompirjevem odru kot prve predstavile hip-hoperke iz ajdovskega Plesnega centra ADC.

Odlomki

Zadnje

Krompir