Ste že obiskali Postojno? Po čem je najbolj znana? Zagotovo seveda po postojnski jami, kajne? Sicer pa, če niste vedeli, se lahko v Postojni tudi zelo lepo razmigate in naužijete adrenalinskih podvigov. V zabavni gozdni avanturi med drevesnimi krošnjami vas namreč čaka zelo zanimiv adrenalinski park.

V njem boste našli kar pet različnih avanturističnih poti, na katerih je potrebno premagovati 73 različnih zabavnih preprek. Zabava v Pustolovskem parku Postojna traja 2-3 ure in je namenjena vsem, ki so dopolnili vsaj štiri leta.

Adrenalinski park, kot že samo ime pove, vam ponuja obilico adrenalina in resnično nepozabnih izkušenj. Urite predvsem koordinacija telesa, vztrajnost, razmigate se in družite z ostalimi obiskovalci. Foto: Gorazd Kosmač
Adrenalinski parki poskrbijo za varnost, zato je strah odveč. Foto: Gorazd Kosmač

V Sloveniji imamo kar nekaj adrenalisnkih parkov: Pustolovski park Geoss v vasi Slivna, Pustolovski park Betnava, Adrenalinski park Stari vrh, Adrenalinski park Bovec, Adrenalinski park Bukovniško jezero, Adrenalinski park Menina, Adrenalinski park Celjska koča, Adrenalinski park Podzemelj, Pustolovski park Peter Klepec, Adrenalinski park Cukarca.

Za varnost je v vsakem parku seveda dobro poskrbljeno, je pa potrebno natančno upoštevati vsa navodila uslužbencev v parku in se vedno ustrezno pripeti in biti tudi ustrezno oblečen (udobna športna oblačila, ki vam omogočajo sproščen razkok in vas nikjer nič ne utesnjuje.). Foto: Radio Koper